Tóni ismét Zircre látogat

Tóni október 11-én beért a célba, sikeresen teljesítette a Kéktúrát! Először is gratulálni szeretnénk neki, ehhez a remek teljesítményhez! 

„A hatalmas üdvrivalgást és pezsgőlocsolást követően mindenkinek elakadt a szava, mert rendkívül megható pillanatok következtek. Tóni ott állt a célban, és percekig nem tudott megszólalni. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá. Aki ott volt mellette ezekben a percekben, soha nem fogja elfelejteni.”  A Turistamagazin beszámolóját olvasva mi is meghatódtunk.

toni_megerkezett.jpg

Fotó: Nógrádi Attila

Tóni egy izgalmas kihívás teljesítését tudhatja maga mögött. Nagyon sok élménnyel gazdagodott. Erről már az augusztus 31-i látogatása során is megbizonyosodhattunk.
(Ha valaki erre már nem emlékezne, IDE kattintva olvashat egy visszatekintést)
Azóta pedig eltelt majdnem másfél hónap, elérkezett az ősz, ami még több kalandot tartogatott számára.

Tóni induló :) 

 

Bizonyára sokan végigkísérték az útját – van, aki személyesen, van, aki csak az interneten keresztül. Ezért úgy gondoltuk, jó lenne, ha személyesen elmesélhetné és megoszthatná a vele történteket. Szerencsére Tóninak is tetszett az ötlet és van egy kis ideje ellátogatni hozzánk.

Erre NOVEMBER 27-én kerül sor. Pénteken, délután 17 órakor az Apátság Gobelin termében várjuk azokat, akik kíváncsiak, hogyan élte meg Tóni ezt a közel 1200 km-es utat! (A rendezvényre a belépés díjtalan!)
Az eseményhez ITT csatlakozhattok!

Természetesen a bakonyi túrát sem hagyhatjuk ki, ezért az november 28-án megrendezésre kerülő Rómer Flóris túra hatodik szakaszán Tóni is velünk tart! Az útvonal Vinye - Likas-kő - Pápalátó-kő - Fenyőfő – Porva. A túra részleteiről később itt, a Programok menüpont alatt olvashattok, illetve a Bakonyi kalandok facebook oldalunkon!

Címkék: Programok