Bakonyi Tündérfarm

Tündér Farm Szórakoztató Központ

Vonz a falusi turizmus? Eleged van a tömegből és a kipufogógázból?

Szervezd a családi nyaralást a Bakony szívébe, ahol friss levegő, falusi állatok és izgalmas programok várnak.

A bakonyi Tündér Farm várostól távol eső helyszíne, ideális választás, ha családoddal egy aktív falusi pihenésre vágysz. A változatos programok és szabadidős tevékenységek a családokat és gyerekcsoportokat is csábítják.

Tündérmajor varázslatos falusi parkja tökéletes célpont azoknak, akik élményekkel teli aktív pihenésre, izgalmas kalandokra és valódi családi nyaralásra vágynak, mindezt a természet lágy ölén.

A Tündér Farm természet közeli szobái kényelmes berendezéssel és igazi falusi környezettel várnak, hagyományos háztáji, grillezett, bográcsban főtt és faszénen sütött ételekkel. A kiadós és finom ételeket néhány korty zamatos bor mellett ajánljuk elfogyasztani, de kínálatunkból komplett borkóstolót is összeállítunk.

Falusi turizmus és családi nyaralás kicsiknek és nagyoknak

A Tündér Farm szabadidős programjai között a kisebbek és a nagyobbak is találnak kedvükre valót.

A gyerekek hatalmas kacajok közepette ismerkednek a lovakkal, simogatják a nyulakat vagy kergetik a tyúkokat. A sok inger, új dolgok és érdekes látnivalók után garantáltan végigalusszák az éjszakát.

A hölgyek és urak számára kitűnő közös program a lovaglás és a quadozás. Az izgalmak után a jakuzziban lazíthatnak, a nap koronája pedig egy romantikus borkóstoló lehet. A családi nyaralás közös metszete a lovas kocsizás.

Nyaraljon a család a Bakonyban, falusi környezetben, friss levegőn, a Tündér Farmon!

Foglalj szállást nálunk!